Εγγυήσεις

  • Τα συστήματα Warmup είναι που αναγνωρίζεται από όλα αυτά τα κορυφαία ανεξάρτητα όργανα δοκιμής των οποίων τα σημάδια ασφάλειας αναγνωρίζονται παγκοσμίως: ASTA BEAB, KEMA, SEMKO, CERTIF, UL, GS και VDE.
  • Η εμπιστοσύνη στα προϊόντα μας, επιτρέπει σε σας να απολαύσετε δύο αρχικές και περιεκτικές εφεδρικές πολιτικές με μας.
Εξουσιοδότηση διάρκειας ζωής
Τα συστήματα θέρμανσης κάτω από τα κεραμικά θερμοτάπητες PFM φέρνουν εξουσιοδότηση διάρκειας ζωής. Αυτές οι θερμάνσείς επιτρέπονται για τη διάρκεια ζωής του πατώματος που καλύπτετε κάτω από το οποίο εγκαθίστανται, έτσι έχετε τη μεγαλύτερη ψυχική ηρεμία.[LLL]Αυτή η εξουσιοδότηση διάρκειας ζωής ισχύει μόνο εάν η μονάδα καταχωρηθεί στη Warmup, μέσα σε 30 μέρες μετά την αγορά της. [LLL]Η εγγραφή μπορεί να γίνει, συμπληρώνοντας την κάρτα που συνοδεύει αυτή την εγγύηση. Στην περίπτωση αυτή πρέπει να έχετε την απόδειξη αγοράς και το τιμολογίο για να μπορεί να εξακριβωθεί ακριβώς η ημερομηνία αγοράς.
15 χρόνια εγγύηση
Οι θέρμανση φύλλων για Φυλλόμορφο δάπεδο είναι εγγυημένοι για μια περίοδο 15 ΕΤΩΝ από την ημερομηνία της αγοράς. [LLL]Η εγγραφή επιβεβαιώνεται μόνο όταν στείλετε επιστολή επιβεβαίωσης από την Warmup PLC.[LLL]
10 χρόνια εγγύηση
Οι θερμαντικό καλώδιο WIS είναι εγγυημένοι για μια περίοδο 15 ετων από την ημερομηνία της αγοράς. [LLL][LLL]
3 χρόνια εγγύηση
Οι θερμοστάτες είναι εγγυημένοι για μια περίοδο 3 ετων από την ημερομηνία της αγοράς, εκτός από όπως προβλέπεται πιο κάτω.[LLL]Η εγγύηση δεν ισχύει εάν το πάτωμα που καλύπτει την θέρμανση είναι χαλασμένο, ανυψωμένο, αντικατεστημένο, επισκευασμένο ή καύμμένο με τα επόμενα στρώματα του δαπέδου.[LLL]
Άλλα προϊόντα Warmup φέρνουν τις αντίστοιχες εξουσιοδοτήσεις ως εξής:
5 χρόνια εγγύηση: Hλεκτρικές κρεμάστρες πετσετών[LLL]2 χρόνια εγγύηση: Θέρμανση καθρέφτη[LLL]
© Warmup | Ηλεκτρική Ενδοδαπέδια Θέρμανση GR 83
83