Τρόπος Εγκατάστασης

Μέτρηση και προγραμματισμός
Διαιρέστε το πάτωμα σε σειρά ορθογωνίων. Από αυτές τις μετρήσεις μπορείτε να υπολογίσετε πόσα mat θα χρειαστείτε και ποια μεγέθη. Αποκλείστε τα μόνιμα ή στατικά κοuφώματα από τους υπολογισμούς σας. Μετρήστε και σχεδιάστε σε ένα χαρτί το χώρο σας(δωματιο) και πολλαπλασιάστε τις διαστάσεις τους για να βρείτε ποιόν τύπο θερμοτάπητες σύμφωνα με τον πίνακα Warmup θα χρειαστείτε.
Τοποθέτηση του θερμοτάπητες
Βάλτε τη πρώτη προβολή. Στο τέλος του τρεξίματος που κόβεται το θερμοτάπητες που διατηρεί το καλώδιο άθικτο, γυρίστε το θερμοτάπητες μέσω 90º ή 180º και συνεχίστε. Όταν η περιοχή καλύπτεται, ρυθμίστε το χαλί έως ότου οι βρόχοι να είναι ίσοι μεταξύ τους. Τώρα συνδέστε με το δάπεδο χρησιμοποιώντας την ειδική παρεχόμενη ταινία.
Σύνδεση με την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος
Εγκαταστήστε τον αισθητήρα ελέγχου θερμοκρασίας επάνω στο πάτωμα, μεταξύ δύο από τους βρόχους καλωδίων, και συνδέστε τον στο θερμοστάτη. Τώρα πάρτε το κύριο καλώδιο παροχής ηλεκτρικού ρεύματος από το τέλος του θερμοτάπητες συστήματος, το οποίο πρέπει να συνδεθεί στο θερμοστάτη. Μόλις γίνουν όλες οι συνδέσεις στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, θέστε σε λειτουργία το σύστημα θέρμανσης και βεβαιωθείτε ότι θερμαίνει (όχι περισσότεροι από 10 λεπτά).
Ολοκλήρωση της εργασίας
Βάλτε ένα στρώμα κόλλας και αφήστε το λίγο να στεγνώσει πρίν την εγκατάσταση των κεραμικών. Αφήστε το 2-3 εβδομάδες να στεγνώσει καλά και μετά θέστε το σε πλήρη λειτουργία.
© Warmup | Ηλεκτρική Ενδοδαπέδια Θέρμανση GR 38
38