Σχετικά με τη Warmup

Η Warmup PLC είναι η πρωτοπόρος κατασκευάστρια εταιρεία των Υποδαπέδιων Θερμάνσεων στη Μεγάλη Βρετανία, η καλύτερη στις πωλήσεις , και μία από τις πιο γρήγορα εξελιγμένες στο κόσμο. Η Warmup ιδρύθηκε το 1994, και από τότε οι Υποδαπέδιες Θερμάνσεις είναι η επιλογή για πάνω από 1 εκατομμύριο εγκαταστάσεις που εκτείνονται σε 40 χώρες παγκοσμίως και συνεχώς προσθέτονται κι άλλες χώρες.
Ο βασικός στόχος της Warmup είναι να εξασφαλίζει για κάθε προϊόν που σχεδιάζει , κατασκευάζει και πωλεί να δίδει στους πελάτες της άριστα και μακροπρόθεσμα προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές.
Προκειμένου να επιτύχουμε το στόχο μας έχουμε εστιαστεί στα παρακάτω:
Καλύτερα Προϊόντα
Σιγουρευόμαστε ότι έχετε τα πιο αξιόπιστα προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά.
Καλύτερη Υπηρεσία
Πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από την εγκατάσταση μπορείτε να ζητήσετε τη βοήθειά μας επικοινωνώντας μαζί μας τηλεφωνικώς, σε απευθείας σύνδεση, με φαξ ή οποιοδήποτε άλλο τρόπο
Καλύτερη Πληροφόρηση
Συνεχώς επεξεργαζόμαστε τις πληροφορίες μας για την καλύτερη χρήση των προϊόντων μας για να παρέχουμε τον ιδανικό έλεγχο κλίματος και την αποδοτικότερη ενεργειακή χρήση.
Οι θερμάνσεις μας, φέρουν συνολικά τα πιο αναγνωρισμένα σήματα ασφάλειας από οποιουσδήποτε άλλους ανταγωνιστές και έτσι είστε εγγυημένοι για τα πιο υψηλά επίπεδα ασφάλειας.
© Warmup | Ηλεκτρική Ενδοδαπέδια Θέρμανση GR 12
12